Η επιχείρηση
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Ειδικές συσκευασίες | Καθαριστικά | Χαρτικά | Είδη γραφείου | Αναλώσιμα | Συσκευασίες δώρου

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Την 1η Μαρτίου 1969 ο Δημήτριος Μαργαρίτης ίδρυσε την Δ. Ν. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ με πρωταρχικό στόχο την πλήρη κάλυψη σε είδη συσκευασίας και τον πλήρη εξοπλισμό όλων των παραγωγικών και εμπορικών μονάδων. Επί σειρά ετών, με διαρκή προσπάθεια και παρ’ όλες τις αντιξοότητες των εποχών, η Δ. Ν. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ κατάφερε να προσεγγίσει όχι μόνο τον απλό έμπορο αλλά και μεγάλες βιομηχανικές μονάδες. Σήμερα, η ΝΙΚ. Δ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ (“Smart Shopping Stores”), έχοντας στο πλευρό της περισσότερους από 7000 πελάτες, έχει καταφέρει να εξυπηρετεί όλο το φάσμα των επαγγελματιών, με άριστες υπηρεσίες και ασυναγώνιστες τιμές.

 

Η εταιρεία μας, με όπλο την επί 45 και πλέον έτη εμπειρία και παρουσία της στον χώρο της συσκευασίας, και με συνεχή προσπάθεια, έχει σαν στόχο να καλύπτει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες κάθε επιχείρησης, όσον αφορά στην αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη συσκευασία των προϊόντων της. Ακολουθώντας τους εντατικούς ρυθμούς της εποχής, ανανεώνουμε τα ήδη υπάρχοντα είδη και τις υπηρεσίες μας και συμβαδίζουμε με την εξέλιξη της τεχνολογίας.

 

Το άνοιγμα του καταστήματός μας στην περιοχή της Βάρης, με άμεση πρόσβαση από την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου και με άνετο parking, αποτελεί ένα μεγάλο άλμα στο χώρο μας. Οι μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι του νέου καταστήματος βοηθούν στην επίτευξη καλύτερων τιμών, ενώ με 250 τ.μ χώρο έκθεσης προβάλλονται καλύτερα τα προϊόντα  μας και η εξυπηρέτηση των πελατών μας γίνεται πιο άνετα και ευχάριστα.